Kontakt - GDPR

Máte na nás jakýkoliv dotaz? Přejete si získat více informací o naší společnosti nebo vypracovat nezávaznou nabídku?


Jitka Makovcová
IČ: 88065073
E-mail:
info@pribramskeslevy.cz

 


Kontaktní osoba:

Jitka Makovcová, majitel firmy

Sídlo společnosti:

Brodská 93, Příbram 261 01

e-mail: info@pribramskeslevy.cz

 

IČ: 88065073

 

 

Zásady zpracování osobních údajů

 

Vážení návštěvníci tohoto webu, nesbírám o vás žádné zbytečné údaje, nechci od vás nic vyplnit ani podepsat. Já považuji osobní údaje za cenné informace a podle toho s nimi také nakládám. Správcem Vašich osobních údajů jsem přímo já: Jitka Makovcová, Brodská 93, Příbram 261 01

Účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracovávám pro následující účely:
Plnění našeho smluvního vztahu, vyřízení reklamace a vedení účetnictví.

Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracovávám jen nezbytně nutné údaje, abych vám mohla nabídnout kvalitní a včasné vystavení slevové akce , nebo zaslání voucheru:

U klietů, kteří objednávají voucher – zpracovávám emailovou adresu, číslo bankovního účtu
U klientů, kteří inzerují - Fakturační adresu (případně IČ a DIČ) a adresu místa plnění pro uplatnění slevy
Telefonní číslo - pro naši vzájemnou komunikaci
E-mailová adresa - pro zasílání podkladů a dokladů elektronickou cestou

Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje chráním a nikomu třetímu nepředávám ani neprodávám. Účetnictví si eviduji sama.

Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracovávám pouze po nezbytně nutnou dobu dle účelu zpracování:
Plnění smlouvy: 24 měsíců od vystavení daňového dokladu (doba záruky na dílo)
Vyřízení reklamace: 12 měsíců od ukončení reklamačního řízení nebo soudního sporu
Vedení účetnictví: 10 let počínaje následujícím rokem od vystavení

Vaše práva

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládám.
Na úředně ověřenou písemnou žádost zaslanou na mou adresu, vám bez zbytečných odkladů, nejdéle do 1 měsíce, zašlu jaké údaje o vás mám, opravím je a pokud si nepřejete, abych vaše osobní údaje dále zpracovával, tak je vymažu. Vymazání však nesmí být v rozporu s platnými zákony, které mi uchovávání některých vašich osobních údajů po určitou dobu nařizují. Máte také právo podat stížnost na dozorový úřad, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Odkazy na legislativu

Postupuji vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:

 

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)

 

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění účinném od 1. července 2017

 

 

 

 

 

 


 

 

Reklamní plocha

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Další slevy

Šťavnatá kachní pečínka 2 kg, zelí,knedlo a láhev vínečka z aktuální nabídky! Pochutnejte si na pořádné staročeské baště...

Šťavnatá kachní pečínka 2 kg, zelí,knedlo a láhev vínečka z aktuální nabídky! Pochutnejte si na pořádné staročeské baště...

399 Kč

Sleva33%
Voucher na 40 minutovou LYMFATICKOU DRENÁŽ – LYMFOVEN  PROTI CELULITIDĚ!Pocit lehkých končetin.

Voucher na 40 minutovou LYMFATICKOU DRENÁŽ – LYMFOVEN PROTI CELULITIDĚ!Pocit lehkých končetin.

150 Kč

Sleva57%
LÉTO JE ZA DVEŘMI MILÉ DÁMY ! ZMRAŽTE VAŠE TUKOVÉ BUŇKY A PRYČ S NIMI !MRZNOUCÍ KRYOLIPOLÝZA 90MINUT!JEDINÝ PŘÍSTROJ V PŘÍBRAMI ČEKÁ PRÁVĚ NA VÁS !

LÉTO JE ZA DVEŘMI MILÉ DÁMY ! ZMRAŽTE VAŠE TUKOVÉ BUŇKY A PRYČ S NIMI !MRZNOUCÍ KRYOLIPOLÝZA 90MINUT!JEDINÝ PŘÍSTROJ V PŘÍBRAMI ČEKÁ PRÁVĚ NA VÁS !

990 Kč

Sleva85%
KLASICKÁ MASÁŽ ZAD A ŠÍJE S NAHŘÁTÍM V DÉLCE 40 MINUT ! UŽIJTE SI ZASLOUŽENOU RELAXACI

KLASICKÁ MASÁŽ ZAD A ŠÍJE S NAHŘÁTÍM V DÉLCE 40 MINUT ! UŽIJTE SI ZASLOUŽENOU RELAXACI

220 Kč

Sleva21%
Skvělá masáž pro náročné klienty - bambusová masáž v délce 60 minut- dopřejte si dotek luxusu.

Skvělá masáž pro náročné klienty - bambusová masáž v délce 60 minut- dopřejte si dotek luxusu.

490 Kč

Sleva37%
ANDĚLSKÉ DOTEKY ( TANTRICKÁ MASÁŽ ) V DÉLCE 120 min plus dáreček !

ANDĚLSKÉ DOTEKY ( TANTRICKÁ MASÁŽ ) V DÉLCE 120 min plus dáreček !

799 Kč

Sleva26%
Reflexní terapie chodidel, přímé uvolnění páteře a SI skloubení, Breussova a Dornova metoda Plus, tělové svíce, bylinné produkty.

Reflexní terapie chodidel, přímé uvolnění páteře a SI skloubení, Breussova a Dornova metoda Plus, tělové svíce, bylinné produkty.

450 Kč

Sleva25%