Kontakt - GDPR

Máte na nás jakýkoliv dotaz? Přejete si získat více informací o naší společnosti nebo vypracovat nezávaznou nabídku?


Jitka Makovcová
IČ: 88065073
E-mail:
info@pribramskeslevy.cz

 


Kontaktní osoba:

Jitka Makovcová, majitel firmy

Sídlo společnosti:

Brodská 93, Příbram 261 01

e-mail: info@pribramskeslevy.cz

 

IČ: 88065073

 

 

Zásady zpracování osobních údajů

 

Vážení návštěvníci tohoto webu, nesbírám o vás žádné zbytečné údaje, nechci od vás nic vyplnit ani podepsat. Já považuji osobní údaje za cenné informace a podle toho s nimi také nakládám. Správcem Vašich osobních údajů jsem přímo já: Jitka Makovcová, Brodská 93, Příbram 261 01

Účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracovávám pro následující účely:
Plnění našeho smluvního vztahu, vyřízení reklamace a vedení účetnictví.

Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracovávám jen nezbytně nutné údaje, abych vám mohla nabídnout kvalitní a včasné vystavení slevové akce , nebo zaslání voucheru:

U klietů, kteří objednávají voucher – zpracovávám emailovou adresu, číslo bankovního účtu
U klientů, kteří inzerují - Fakturační adresu (případně IČ a DIČ) a adresu místa plnění pro uplatnění slevy
Telefonní číslo - pro naši vzájemnou komunikaci
E-mailová adresa - pro zasílání podkladů a dokladů elektronickou cestou

Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje chráním a nikomu třetímu nepředávám ani neprodávám. Účetnictví si eviduji sama.

Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracovávám pouze po nezbytně nutnou dobu dle účelu zpracování:
Plnění smlouvy: 24 měsíců od vystavení daňového dokladu (doba záruky na dílo)
Vyřízení reklamace: 12 měsíců od ukončení reklamačního řízení nebo soudního sporu
Vedení účetnictví: 10 let počínaje následujícím rokem od vystavení

Vaše práva

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládám.
Na úředně ověřenou písemnou žádost zaslanou na mou adresu, vám bez zbytečných odkladů, nejdéle do 1 měsíce, zašlu jaké údaje o vás mám, opravím je a pokud si nepřejete, abych vaše osobní údaje dále zpracovával, tak je vymažu. Vymazání však nesmí být v rozporu s platnými zákony, které mi uchovávání některých vašich osobních údajů po určitou dobu nařizují. Máte také právo podat stížnost na dozorový úřad, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Odkazy na legislativu

Postupuji vždy v souladu s platnou legislativou, jejíž plné znění najdete na těchto odkazech:

 

NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)

 

Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění účinném od 1. července 2017

 

 

 

 

 

 


 

 

Reklamní plocha

 

 

 

 

 

 


 

 

Další slevy

12 BÁJEČNÝCH PROCEDUR VE WELLNESS SVATÉ POLE !Užijte si ve dvou profesionální masáže,laser,solnou jeskyni a mnoho dalšího!

12 BÁJEČNÝCH PROCEDUR VE WELLNESS SVATÉ POLE !Užijte si ve dvou profesionální masáže,laser,solnou jeskyni a mnoho dalšího!

1680 Kč

Sleva32%
Užijte si " Babí léto" ve wellness Svaté Pole - solární louka, solná jeskyně! Načerpejte u nás pohodu a energii!

Užijte si " Babí léto" ve wellness Svaté Pole - solární louka, solná jeskyně! Načerpejte u nás pohodu a energii!

199 Kč

Sleva51%
VYBERTE SI SVOJI OBLÍBENOU PROCEDURU !Rašelinový zábal,solná jeskyně nebo solárně sluneční louka!Darujte relaxaci

VYBERTE SI SVOJI OBLÍBENOU PROCEDURU !Rašelinový zábal,solná jeskyně nebo solárně sluneční louka!Darujte relaxaci

88 Kč

Sleva41%
ULTRAZVUKOVÉ ČIŠTĚNÍ PLETI, VYPNUTÍ VRÁSEK A  ROZJASNĚNÍ  PLETI POMOCÍ VITAMINU C,ZAŽEHLENÍ HYALURONU, DETOX A POSILA PRO VAŠI PLEŤ jen za 380Kč!

ULTRAZVUKOVÉ ČIŠTĚNÍ PLETI, VYPNUTÍ VRÁSEK A ROZJASNĚNÍ PLETI POMOCÍ VITAMINU C,ZAŽEHLENÍ HYALURONU, DETOX A POSILA PRO VAŠI PLEŤ jen za 380Kč!

380 Kč

Sleva30%
Kadeřnický balíček pro všechny délky vlasů s pefrektní péčí! Profesionální mytí, střih, foukaná i závěrečný styling!

Kadeřnický balíček pro všechny délky vlasů s pefrektní péčí! Profesionální mytí, střih, foukaná i závěrečný styling!

199 Kč

Sleva47%
AKCE NA MELÍR + STŘIH ! Melír pro dlouhé a polodlouhé vlasy za krásnou cenu ve Salónu ESMÉ !

AKCE NA MELÍR + STŘIH ! Melír pro dlouhé a polodlouhé vlasy za krásnou cenu ve Salónu ESMÉ !

599 Kč

Sleva45%
Kvalitní gelové nehty!Zdravé a upravené nehty díky profesionální nehtové kosmetice.Gelová modelace nebo doplnění gelové modelace včetně zdobení !

Kvalitní gelové nehty!Zdravé a upravené nehty díky profesionální nehtové kosmetice.Gelová modelace nebo doplnění gelové modelace včetně zdobení !

279 Kč

Sleva30%
Vyzkoušejte  profesionální P-Shine manikúru za bezkonkurenční cenu !Dopřejte si lesklé a pevné nehty!

Vyzkoušejte profesionální P-Shine manikúru za bezkonkurenční cenu !Dopřejte si lesklé a pevné nehty!

99 Kč

Sleva66%
Klasická masáž zad a šíje v délce 60 min - včetně odblokování problematických partií  páteře

Klasická masáž zad a šíje v délce 60 min - včetně odblokování problematických partií páteře

399 Kč

Sleva20%
VÝBĚR Z 8 LUXUSNÍCH MASÁŽÍ V DÉLCE 60 MINUT - Masáž Hot stones, Havajská masáž Lomi Lomi, Regenerační/uvolňující masáž, Čokoládová, Medová, Rituál pěti elementů,Olejovopeelingová masáž,Indická masáž hlavy a šíje (45min)

VÝBĚR Z 8 LUXUSNÍCH MASÁŽÍ V DÉLCE 60 MINUT - Masáž Hot stones, Havajská masáž Lomi Lomi, Regenerační/uvolňující masáž, Čokoládová, Medová, Rituál pěti elementů,Olejovopeelingová masáž,Indická masáž hlavy a šíje (45min)

349 Kč

Sleva36%
Nemáte čas na pečení, ale přeci jen chcete mít krásné sladké Vánoce! Problém vyřešen- 1 kg domácího vánočního cukroví za 289Kč

Nemáte čas na pečení, ale přeci jen chcete mít krásné sladké Vánoce! Problém vyřešen- 1 kg domácího vánočního cukroví za 289Kč

289 Kč

Sleva47%
Lanýžový dort je ze smetany a čokolády 58% na tmavém korpusu a nebo oblíbený RED VELVET !!!

Lanýžový dort je ze smetany a čokolády 58% na tmavém korpusu a nebo oblíbený RED VELVET !!!

380 Kč

Sleva30%
Thajská nebo relaxační masáž plosek nohou v délce 40 minut! TAK MOC PŘÍJEMNÁ RELAXACE

Thajská nebo relaxační masáž plosek nohou v délce 40 minut! TAK MOC PŘÍJEMNÁ RELAXACE

200 Kč

Sleva42%
Suchá přístrojová pedikúra. Zbavte nožky zatvrdlé kůže,nechte si upravit nehty a připravte své nohy na zimní mrznoucí období!

Suchá přístrojová pedikúra. Zbavte nožky zatvrdlé kůže,nechte si upravit nehty a připravte své nohy na zimní mrznoucí období!

260 Kč

Sleva33%
Vánoční mokrá pedikúra z rukou profesionálky ! Včetně peelingu, masáže plosek a závěrečného lakování!Pedikúra s krátkou lázní, bez použití skalpelu - velmi vodné i pro diabetiky. Ošetření se provádí speciálním pilníkem.

Vánoční mokrá pedikúra z rukou profesionálky ! Včetně peelingu, masáže plosek a závěrečného lakování!Pedikúra s krátkou lázní, bez použití skalpelu - velmi vodné i pro diabetiky. Ošetření se provádí speciálním pilníkem.

200 Kč

Sleva33%
Kompletní kosmetické ošetření pleti blahodárnou kozí kosmetikou La chévre/Le chaton s masáží až 90min!Kompletní kosmetické ošetření pleti blahodárnou kozí kosmetikou La chévre/Le chaton s masáží až 90min!

Kompletní kosmetické ošetření pleti blahodárnou kozí kosmetikou La chévre/Le chaton s masáží až 90min!Kompletní kosmetické ošetření pleti blahodárnou kozí kosmetikou La chévre/Le chaton s masáží až 90min!

549 Kč

Sleva21%